Volg het project
op de voet

16.07.2021

Goedkeuring addendum aan brownfieldconvenant

De Vlaamse Regering hechtte op 16 juli 2021 haar goedkeuring aan Addendum 1 aan het brownfieldconvenant 167. Diegem – Oude Haachtsesteenweg. Dit brownfieldconvenant kadert in het project De Lediaan van PSR Brownfield Developers, de projectontwikkelingstak van Jan De Nul Group.

Lees meer

02.07.2021

Terugblik digitaal buurtinfomoment.
Herbekijk de infopresentatie

Op donderdag 1 juli 2021 organiseerde PSR (projectontwikkelingstak van Jan De Nul Group) een digitaal infomoment voor de directe omwonenden van De Lediaan. De deelnemers kregen tijdens de sessie een toelichting over de toekomstplannen op de site.

Lees meer

18.06.2021

Nieuw infomoment op donderdag 1 juli
19u30 – 20u30
Schrijf je in

Het project De Lediaan wordt de groene long van Diegem, een gezonde plek om te ontspannen, te spelen en te wonen met een groot publiek park van ruim 1,8 hectare als centrale ontmoetingsplek. PSR, de projectontwikkelingstak van Jan De Nul Group, licht u op donderdag 1 juli tijdens een digitaal infomoment samen met haar ontwerpteam en milieudeskundige de concrete plannen voor De Lediaan toe. We vinden het namelijk belangrijk dat u als naaste buur op de hoogte bent van de laatste stand van zaken van dit sanerings- en herontwikkelingsproject.

Lees meer

01.06.2020

Inspraak- en infomoment
Brownfieldconvenant Diegem De Lediaan

Op 24 april 2020 keurde de Vlaamse Regering het ontwerp van het brownfieldconvenant goed voor de zone Diegem, Oude Haachtsesteenweg. De volgende stap is de organisatie van een inspraakvergadering. Omwille van de uitzonderlijke maatregelen door COVID-19 wordt tijdelijk overgestapt op een online wijze van inspraak.

Lees meer

12.12.2019

Infomarkt mastervisie oude Desmedt-site

PSR (de ontwikkelingsdivisie van Jan De Nul Group) organiseert in afstemming met de gemeente Machelen-Diegem en de OVAM een infomarkt over de toekomstvisie voor de vroegere Desmedt-site.

Lees meer
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info