Home Partners

De partners achter De Lediaan

Voor De Lediaan slaat PSR, Partner in Sustainable Reconversion, de handen in elkaar met Urbicoon, vastgoedspecialist met een focus op duurzame stedelijke projecten, en STYFHALS Architecten, een architectenbureau uit Machelen en een gevestigde waarde in de architectuurwereld.

PSR (Jan De Nul Group)

PSR, Partner in Sustainable Reconversion, is een dochteronderneming van Jan De Nul Group. Al meer dan 20 jaar specialiseert PSR zich in de ontwikkeling van duurzame leef- en werkruimtes en de opwaardering van onderbenutte en historische sites. Met zijn brownfield-ontwikkelingstak verzorgt PSR de sanering en revitalisatie van De Lediaan, een oud ontginningsgebied en stortplaats voor bouwafval. Door De Lediaan nieuw leven in te blazen helpt PSR een vergeten ruimte opnieuw in te vullen en open ruimte uit te sparen.

Urbicoon

Urbicoon is een ervaren en dynamische speler op de vastgoedmarkt met focus op projecten in en rond grootsteden zoals Brussel en Antwerpen. Wij zijn een begrip in duurzame, hedendaagse en belevingsvolle vastgoedprojecten zoals De Lediaan. Samen met onze gespecialiseerde en gerenommeerde bouwpartners realiseerden we al tientallen toonaangevende en vergelijkbare realisaties.

Blijf als eerste op de hoogte

Meer weten over wonen op – of investeren in De Lediaan? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Wij helpen je graag verder.

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Hidden
Logo De Lediaan ontvang de
brochure